September culturele uitmaand

In september gaat u merken dat het bruist van culturele activiteiten in De Wolden. De hele maand kunt u in de gemeente van alles doen, zien en beleven! De Culturele Uitmaand geeft een voorproefje van het nieuwe culturele seizoen.

Een maand lang genieten van kunst en cultuur!
In tegenstelling tot voorgaande jaren is er niet één culturele dag, maar krijgt u de gelegenheid om een maand lang te genieten van de verscheidenheid aan activiteiten die er in De Wolden zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de kunstroute, open monumentendag, korenslag…

Kom naar de opening!
Op donderdag 5 september is het moment dat het cultureel seizoen officieel geopend wordt. Bij de opening is een prachtig optreden van het Oegandees kinderkoor Mwangaza op de Brink in Ruinen een grote trekker.

Zelf iets cultureels aan te bieden?
Het Cultureel Platform heeft alle kunstenaars en relevante verenigingen gevraagd hen te informeren over hun aanbod. Wie vindt dat zijn of haar culturele activiteiten een plekje verdiend op de culturele agenda, wordt gevraagd dit te mailen naar cultuurcoach@dewolden.nl. Op deze wijze krijgen de inwoners en bezoekers een compleet overzicht met allerlei activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.