Speelboerderij weer open in voorjaarsvakantie!

Speel en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold zet de deuren weer open in de voorjaarsvakantie, komende week zijn veel kinderen vrij en kunnen dan een mooi dagje komen spelen bij de Drentse Koe. Dagelijks van 10 tot 18 uur. De verwarmde speelschuur bied weer ruimte voor veel plezier. In de wintermaanden hebben we een kleine verbouwing gedaan.
Ook hebben we dit jaar weer jaarabonnementen, kinderen kunnen dan heel 2013 onbeperkt komen spelen voor maar 24,50. Zoals altijd kunnen nog steeds ouders gratis naar binnen en kinderen voor maar vijf euro.

Op de site www.drentse-koeijs.nl vind u meer info. Bij Speel en IJsboerderij De Drentse Koe kun je gewoon een dagje uit, maar ook je kinderfeestje vieren, een schoolreisje doen, of terecht voor een familiedag met jong en oud.

We hebben voor familiegroepen een groot tuinhuis gezet, daar kunnen familiegroepen, buurverenigingen, enz. vanaf ongeveer 30 personen bij elkaar zitten, waar u privé de beschikking over heeft. Wij verzorgen daar u de koffie en het eten, terwijl de kinderen heerlijk spelen. Zelfs voor de kleintjes is er de mogelijkheid om even een middagdutje te doen in een speciale ruimte. U kunt de familiedag zo samenstellen zoals u wenst. Op onze site staan enkele voorbeelden. Jong en oud kunnen zich vermaken en er is veel ruimte. 0640418828

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.