Speeltuinvereniging organiseert Perenbuurt-markt-doe-dag!

Op 10 juni nodigt Speeltuinvereniging De Woldklimmers iedereen uit voor een geweldige middag vol plezier in de speeltuin bij de Perenbuurt! Het doel van deze activiteit is het inzamelen van geld voor de realisatie van een nieuwe speeltuin.

Of je nu een opa, oma, oom, tante, buurman, buurvrouw, ouder, kind, jongen, meisje, vriend of vriendin bent, uit Ruinerwold of daarbuiten, deze middag staat open voor iedereen! Er is voor elk wat wils. Heb je een vieze fiets die een goede wasbeurt kan gebruiken? Geen probleem, we bieden zelfs fietsenwasservice aan. En voor degenen die graag willen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, is er ook gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een warm drankje.

Het programma zit boordevol leuke activiteiten, allemaal speciaal georganiseerd door en voor de gemeenschap. Kom langs en steun ons in onze missie om een vernieuwde speeltuin in de Perenbuurt te realiseren! De opbrengst van deze dag zal worden gebruikt om dit prachtige initiatief mogelijk te maken.

Over Speeltuinvereniging De Woldklimmers:
Speeltuinvereniging De Woldklimmers zet zich in voor de ontwikkeling en onderhoud van speelplekken en speeltuinen in Ruinerwold en omgeving. Met de steun van de gemeenschap en enthousiaste vrijwilligers streven ze ernaar om speelplezier en leuke activiteiten voor alle leeftijden te bieden. De vereniging is vastbesloten om een nieuwe speeltuin in de Perenbuurt te creëren en zorgt ervoor dat alle opbrengsten en donaties op een verantwoorde manier worden besteed aan dit doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.