Stand-up Comedy bij de Klok op 10 maart

Op zaterdag 10 maart staat er een Stand-Up Comedy avond gepland bij Uitgaanscentrum de Klok in Ruinerwold. Roel C. Verburg, Harry Glotzbach en Berit Companjen zijn de drie stand-up comedians die hier aan mee werken. Als een van de weinige stand-up comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Spelend in stand-up comedy gezelschap de Comedy Explosion en gewapend met zijn Flying V gitaar speelde Roel met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook op festivals als Mysteryland, De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door. Harry Glotzbach staat bekend om zijn bizar grappige verhalen die ogenschijnlijk uit het dagelijkse leven zijn gegrepen. Hij gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Harry is finalist van het Leids cabaret festival 2005 en winnaar van het AKF Comedy Concours2003. Maar het grote publiek kent hem natuurlijk als de mislukte volkszanger Barry uit de Holland Casino commercials waar hij ook de teksten voor schreef.

Berit Companjen werd geboren in Den Haag. Op de Koningstheater academie in Den Bosch werd zij gevormd tot een theatermaakster. Met haar eerste voorstelling: ‘In godsnaam!’ deed ze mee aan het Groninger Studenten Cabaretfestival. Ze won niet, maar stond wel in de finale. In 2008 deed zij met haar tweede voorstelling ‘Plan de Companjen’ mee aan het Leidse Cabaretfestival. Het afgelopen seizoen was Berit te zien in de Cabarestafette door heel Nederland.

Zaal open: 20:00 uur. Aanvang show: 21:00 uur. Voorverkoop € 12,50. En aan de zaal. Zaal € 15,00. Tevens kan men bij de Klok gebruik maken van het theatermenu 3-gangen voor €20,00 p.p. alleen op reservering telefoonnummer 0522 481273 of info@uitgaanscentrumdeklok.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.