Steun de muziekvereniging

Vanaf 1 april staat muziekvereniging Sempre Sereno, centraal voor de statiegeld actie van Coop Koetsier in Ruinerwold. Wat houdt dit in? Elke klant die lege flessen/kratten komt inleveren kan het statiegeld doneren aan de muziekvereniging.

De laatste paar jaar heeft de vereniging het niet echt makkelijk gehad. Zoals iedereen weet is onze fanfare helaas opgeheven, waardoor de leden van de malletband er nu alleen voor staat als onderdeel van de club en dat is niet altijd makkelijk. Maar we doen er alles aan om de club gezond te houden. Ook is corona een tegenslag voor ons geweest waardoor wij genoodzaakt waren het afgelopen jaar alles af te lassen, wat dit jaar ook helaas nodig is.

Ga in de maanden april, mei en juni boodschappen doen bij Coop Koetsier in Ruinerwold en doneer uw statiegeld! Aan het eind van de actie wordt het opgehaalde bedrag verdubbeld door de Coop. Dit bedrag komt ten goede aan het aanschaffen van lichtgewicht instrumenten zodat we ook weer veel vaker straat optredens kunnen geven.

Wij zijn uw hulp extra hard nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.