Stichting Vrienden van Blijdenstein ontvangt geldbedrag

Op donderdagavond 29 november heeft een aantal belangstellenden de inloopavond bezocht in de Buddingehof om te luisteren naar de presentatie over het gebied Blijdenstein door Frans Bork. Deze had zich flink verdiept in de geschiedenis en wist aardige wetenswaardigheden te vertellen over o.m. de kerk, de tolgaarder, de kosterswoning, de boerderij van de fam. Mulder, de pastorie en de begraafplaats. Dat dit interessante gebied veel mensen aanspreekt, blijkt wel uit de toename van donateurs en het aantal stemmen dat Rabobankleden hebben uitgebracht, via een Rabobankactie, op de Stichting Vrienden van Blijdenstein.

De voorzitter, Jacob van der Veen, schoof later op de avond aan en nam een cheque mee met het resultaat van deze actie: € 1037,25. Alle stemmers hartelijk dank! Het is fijn om te merken dat Vrienden van Blijdenstein door zoveel mensen wordt ondersteund.
Ondersteunen kan ook door heerlijke Blijdensteinwijn te kopen. Wanneer u daar belangstelling voor heeft, kunt u contact opnemen via info@vriendenvanblijdenstein.nl
op 8 en 9 december Wilt u Vriend of Boezemvriend worden? Ga dan naar www.vriendenvanblijdenstein.nl en meld u aan via het aanmeldformulier op de site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.