Strijd om directe handhaving

Aankomende zondag moeten KIOS en Wez Handich uit Rottevalle in een onderling duel uitmaken wie zich handhaaft, en volgend seizoen ook weer korfbalt, in de eerste klasse . De verliezer van dit duel zal volgende week (13 of 14 juni) een degradatieduel moeten spelen.

Vorig weekend speelden beide teams ook al tegen elkaar. Dit was de laatste wedstrijd van de reguliere competitie en Wez Handich zou moeten winnen om niet alleen op de 7e plaats te eindigen. Wie op deze plaats eindigt moet het degradatieduel spelen.
Wez Handich won thuis in Rottevalle van KIOS met 21-19 en zodoende belandden beide teams op de 7e positie in de 1ste klasse C.

KIOS en Wez Handich zijn aan elkaar gewaagd, want ook het eerste onderlinge duel in Ruinerwold werd een close-call. De Spekbraanders wonnen met 18-17. In beide wedstrijden liep het score verloop gelijk op. In Ruinerwold was KIOS de bovenliggende partij. In Rottevalle was Wez Handich dit.

Deze beslissingswedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein. Het veld van KV SCO in Oldeholtpade is het strijdtoneel waarop deze strijd zal plaatsvinden. Gezien beide wedstrijden beloofd het super spannend te worden, waarin beide teams elkaar geen strohalm ruimte gunnen.

Vanuit KIOS wordt er een bus geregeld
Deze bus wordt gesponsord door cafetaria ’t Wold, Café Centraal en Taxi Huisman. Er zijn hierdoor geen reiskosten aan verbonden! Vertrek 13.30 uur.
Opgeven kan nog steeds via supporterskios@hotmail.com of bij Luco Zantinge, 06-51758814.

KIOS – Wez Handich
Zondag 7 juni, 15.30 uur

Korfbalveld Oldeholtpade
Hoofdweg 211a
8474 CG Oldeholtpade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.