’t Swarte Schaep in andere handen

’t Swarte Schaep in Broekhuizen is sinds kort in andere handen. Stephan Harberink en Ingrid Veenstra van het Drents Camperhuis hebben de zaak overgenomen. En hier ook het camperbedrijf gevestigd. Voorheen was dit gevestigd in Ruinerwold.

De boerderij in Broekhuizen biedt meer mogelijkheden voor het ondernemende stel. Zo staan de campers opgesteld in een mooie sfeervolle ambiance en is het achtergedeelte van de boerderij ingericht voor ’t Swarte Schaep. Hier gaat Marianne van der Klocht de scepter zwaaien.

’t Swarte Schaep is gespecialiseerd in lifestyle kleding gericht op het ‘buitenleven’. Marianne: ‘De naam is gebleven maar het concept is enigszins aangepast. Een aantal prachtige exclusieve merken, waaronder het merk Dubarry zijn in het assortiment gebleven. Dit is uitgebreid met eigentijdse kleding, outdoor laarzen, plaids en mooie woonaccessoires’.
Vanwege de corona staat er geen feestelijke opening gepland. Maar vanaf komende zaterdag is het ’t Swarte Schaep geopend. Stephan: ‘Bedoeling is om het vooral laagdrempelig te houden. Mensen die hier komen moeten zich meteen thuis voelen. Er wordt koffie of een wijntje geschonken, al naar gelang het tijdstip. Verder hebben we plannen om hier volgend jaar het een en ander te gaan organiseren’. Een leuke bijkomstigheid is dat RTL 4 onlangs op visite is geweest om opnames te maken voor het programma ‘Op weg naar’. Dit wordt 8 november uitgezonden op tv.

5 gedachten over “’t Swarte Schaep in andere handen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.