TC ’t Wold zet sponsoren in de kijker

De afgelopen maanden heeft Sylvia Timmerman namens de sponsorcommissie van TC ‘t Wold verhalen opgehaald bij een aantal sponsoren, om hen digitaal in beeld te brengen. Een gesprek op locatie bij het bedrijf om eens te horen hoe het gaat en hoe zij de coronaperiode hebben beleefd. Dit heeft prachtige artikelen opgeleverd, met hele wisselende verhalen.

Een aantal gesprekken vond plaats in tijden van lockdown. Zo stond Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe te trappelen om weer open te mogen en kinderen lekker te laten spelen. Bij Huize PR Derks keken ze reikhalzend uit naar een terrasbezoek met alle gasten en Dorpshuis de Buddingehof gebruikte de tijd om nieuwe lijnen uit te zetten en straks volop reuring te kunnen creëren.

Het bleek al snel dat de verschillen groot waren. Waar het ene bedrijf stil lag, ervaarde de ander topdrukte. Gekkenwerk was het bij Lensen Schilder & Glasservice, alsof iedereen het huis in de verf wil hebben. Bij Coop Koetsier werd er flink gehamsterd, al was het gelukkig niet zo dat de schappen volledig leeg waren. De werkplaats van Autobedrijf Mos kon gewoon doordraaien, maar ze verlangden ernaar om gewoon weer iets onbevangen te kunnen doen.

Natuurlijk werden ook andere onderwerpen besproken, want ieder bedrijf heeft zo zijn eigen verhaal. Bij Camping de Vossenburcht ging het bijvoorbeeld over de afwisseling die het werk zo leuk maakt, net als de omgang met mensen. Bij Reinders Bedrijfskleding staat persoonlijke aandacht centraal, zodat bedrijven echt ontzorgd worden.

Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige artikelen op tctwold.nl/sponsoren.

Na de zomer gaan we verder met de ‘Hoe is het nu met’ sponsorverhalen, die te lezen zijn op tctwold.nl. Of volg TC ’t Wold op Facebook of Instagram om het direct te lezen als er een nieuw artikel online staat. Voor nu wensen wij iedereen een goede zomer en vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.