TC ۥ T Wold heeft nieuw en duurzaam onderkomen

Tennisclub ’T Wold heeft vanmiddag de nieuwe kantine geopend. Begeleid door de mallet band van Sempre Sereno werd er voorafgaand de opening een partij Beach Tennis gespeeld. De officieele openingshandeling werd verricht door Burgemeester de Groot en Wethouder Mirjam Pauwels. De tennisclub kan met recht trots zijn op deze prachtige kantine gebouwd door Aaré Bouw, onder toeziend oog van vastgoed expertise Buro H. Mennink en de bouwcommissie. Allen uit Ruinerwold. Tennisclub ۥ T Wold heeft na 38 jaar een geheel nieuw en duurzaam onderkomen.

In 1975 is begonnen met een bouwkeet als kantine en daarna heeft de vereniging een prima periode doorgebracht in een noodlokaal, afkomstig van een school. Het oude gebouw was op en de kleedkamers dreigden afgekeurd te worden. Nu was het eindelijk zover dat er nieuwbouw kon worden gerealiseerd.

De club heeft in het voorjaar 2011 een bouwcommissie ingesteld bestaande uit enkele leden. Met volle vaart en veel enthousiasme heeft de bouwcommissie er aan gewerkt, om de plannen in 2012 klaar te hebben om ten uitvoer te brengen. In oktober 2012 is er een startsein afgegeven en kon de bouw aanvangen. Die was gegund aan Aaré-bouw te Ruinerwold. Dit alles gebeurde onder begeleiding van tennis lid Henk Mennink van vastgoed expertiseburo H. Mennink te Ruinerwold en de bouwcommissie.

De leden konden meepraten tijdens ledenvergaderingen en werden van de vorderingen op hoogte gehouden via de website en het clubblad. Naast Aaré-bouw, de bouw, baan en kantinecommissie is ook door de leden veel vrijwilligerswerk verricht. Zo konden we de kosten in de hand houden.

Voor de jeugdleden zijn er verschillende attracties en ‘s avonds is er voor de leden een feestelijk gebeuren om het clubgebouw in te wijden met verrassingen en een gezellig samenzijn met een tropisch tintje. Het bestuur is het gemeentebestuur, sponsoren, en alle vrijwilligers dankbaar voor de ondersteuning. Zij hebben het mogelijk gemaakt om tot realisatie van dit duurzame clubgebouw te komen. Tennisclub ۥ T Wold kan met dit nieuwe onderkomen jaren mee vooruit.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.