Ter Harmsel fysiotherapie nu ook gevestigd in Ruinerwold

Op 15 oktober opent Ter Harmsel fysiotherapie haar vestiging aan de Hoge Akkers 6 in Ruinerwold, binnen het pand van Atlas Sport. Naast deze vestiging in Ruinerwold heeft Ter Harmsel fysiotherapie vestigingen in Staphorst en Rouveen.

‘Voor ons is dit een prachtige locatie’, aldus praktijkeigenaar Wim ter Harmsel. „We krijgen steeds vaker mensen in de praktijk in Staphorst afkomstig uit de regio Ruinerwold. Door ons te vestigen in Ruinerwold kunnen we deze patiëntengroep beter bedienen. Toen Atlas sport, die we al geruime tijd kennen, ons vroeg of we ons in hun nieuwe pand in Ruinerwold wouden vestigen hoefden we daar niet lang over na te denken. De locatie met prachtige oefenzaal biedt ons veel mogelijkheden voor het revalideren van sporters en de ruime behandelkamer leent zich prima voor de verschillende specialisaties de we bieden, waaronder manuele therapie, echografie of dry needling. Door samen te werken met Atlas sport kunnen we elkaar heel goed aanvullen en versterken. We staan te popelen om onze zorg ook voor de inwoners van Ruinerwold te mogen leveren“, aldus Wim ter Harmsel.

De vestiging van Ter Harmsel fysiotherapie in Ruinerwold zal in eerste instantie geopend zijn op de dinsdag- en donderdagmiddag. Een afspraak voor fysio- of manuele therapie kan gemaakt worden via telefoon (0522-291950) of mail: info@fysioterharmsel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.