Toekomst trainersduo selectie KIOS

In deze tijd van het jaar wordt altijd polshoogte genomen bij de trainers/coaches van de selectie van KIOS wat hun wensen zijn met betrekking tot het volgende seizoen. Verlengen ze hun contract? Blijft de selectie in tact? Allemaal zaken welke samen met de Technische Commissie van KIOS op de agenda staat wanneer het nieuwe jaar in zicht komt.

Hoofdtrainer Adri Kok heeft te kennen gegeven zijn contract met KIOS met nog minimaal 1 seizoen te verlengen. De oefenmeester uit Tuk heeft het nog erg naar zijn zin bij de Spekbraanders uit Ruinerwold. Er wordt onwijs hard gewerkt om het doel van promotie te behalen. Daarnaast is er een goede klik met de groep en blijven ook alle spelers en speelsters volgend seizoen bij KIOS. Het proces kan hierdoor optimaal worden doorgezet.

Trainer/coach Steven Koelma heeft besloten om zijn contract niet te verlengen. Hij heeft hiervoor als reden gegeven dat hij graag weer in het veld wil staan in plaats van op de stoel van de trainer. Na twee jaar trainerschap bij KIOS 2 heeft Steven veel geleerd en wist hij iedere keer weer een goed presterend team neer te zetten.

KIOS is verheugd met het verlengen van Adri Kok en dat de selectie spelers ook volgend seizoen te schitteren zijn in het KIOS tenue. Afsluitend gaat er grote dank uit naar Steven Koelma voor zijn inzet en toewijding binnen de KIOS selectie.

Een speciaal compliment voor onze Technische Commissie welke dit ieder jaar weer in goede banen weet te leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.