Toneelvereniging UDI met nieuwe voorstelling op de planken

udi1Rederijkskamer UDI organiseert op zaterdag 28 februari wederom een speciale middagvoorstelling voor senioren. Het stuk met als titel ‘Nonnen over de vloer’ van schrijver Gerrit Voskes wordt gehouden om 14:00 uur bij café Centraal in Ruinerwold. ’s Avonds om 20:00 uur speelt UDI het stuk nog een keer. Het belooft weer een leuke voorstelling te worden met als debutant Gerrie Ham. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.

De entree is zowel voor ’s middags als ’s avonds € 5,- voor niet-donateurs en € 2,50 voor donateurs. Muziek en verlichting wordt verzorgd door Bart Kiers. Tijdens de welkende verloting zijn er weer leuke prijzen te winnen.

De enthousiaste spelers zijn al weken aan het repeteren en ook aan de aankleding van het decor wordt weer hard gewerkt. De regie is in handen van Geesje Stapel. Dolf en Dieuwertje runnen het rustige dorpshotelletje “het Reekalfje”. Al enige weken hebben ze een bioloog te logeren. Plotseling worden er meer kamers geboekt. De gezusters Trip komen een erfeniskwestie afhandelen en ook de buren komen logeren. Diverse dwaze ontwikkelingen volgen elkaar op in een avondvullende klucht.
Nieuwsgierig geworden? Noteer dan alvast de datum in uw agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.