Toneelvereniging UDI speelt ‘Bij de dokter’

Foto spelers1Toneelvereniging UDI speelt op zaterdag 12 maart het stuk ‘Bij de dokter’ in Café Centraal in Ruinerwold. De middagvoorstelling, speciaal voor senioren, begint om 14:00 en de avondvoorstelling begint om 20:00 uur. Tevens speelt UDI het stuk op zaterdag 19 maart in Dorpshuis De Barg’n in Berghuizen om 20:00 uur. Het belooft een leuke voorstelling te worden. Het stuk is geschreven door Evelien Evers.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. De entree is zowel ’s middags als ’s avonds € 5,- voor niet-donateurs en € 2,50 voor donateurs. Tijdens de welbekende verloting zijn er weer leuke prijzen te winnen.

De verlichting wordt verzorgd door Bart Kiers. De enthousiaste spelers zijn al weken aan het repeteren en ook aan de aankleding van het decor wordt weer hard gewerkt. De regie is in handen van Geesje Stapel. UDI presenteert in dit stuk twee debutanten, namelijk Rick van Dijk en Lita van den Berg. Een leuk detail dat de vader van Rick, Johan van Dijk, en de moeder van Lita, Femke van den Berg, ook meespelen in dit stuk. Tevens zijn er 2 spelers die een dubbelrol spelen. Komt u erachter wie dat zijn?

Er is een nieuwe arts in de praktijk van dokter Zijlsma, en iedereen denkt er het zijne van. Hij is toch geen familie van Mulleman die vroeger in het buitengebied woonde? Wat was daar ook alweer mee? Bijna niemand weet iets. Wie wel wat weet zegt niets. Het is dan ook een en al roddel en achterklap in de wachtkamer.
Nieuwsgierig geworden? Noteer dan alvast de datum in uw agenda.

De namen van de spelers:
Bovenste rij, van links naar rechts: Aly Schoemaker, Edwin Timmerman, Albert Jalvingh, Niesje Oetsen en Femke van den Berg.
Middelste rij, van links naar rechts: Wim van Dijk, Johan van Dijk, Janny Timmerman (souffleur), Geesje Stapel (regisseur) en Elly Remmelts.
Onderste rij, van links naar rechts: Monique Coelingh, Rick van Dijk en Lita van den Berg.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.