Uitnodiging ALV en foldermarkt Zuidwest Drenthe

Tourist Info De Wolden timmert aardig aan de weg. Onze plannen maken en delen we graag met onze ambassadeurs. Nog geen lid en toch benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Van harte welkom! ALV vereniging Tourist Info De Wolden – 21 maart 2017 19.30 uur, Dijkhuizen 7 in Ruinerwold.

Foldermarkt Zuidwest Drenthe – 28 maart 2017 inloop vanaf 19.30 uur, Buitencentrum de Poort, Kloosterstraat 12, 7963 AH Ruinen

Met onze collega’s in Zuidwest Drenthe organiseren we 28 maart voor de derde keer de foldermarkt voor ondernemers in de vrijetijdssector en evenementen organisatoren.
Doel van deze foldermarkt is het uitwisselen van informatie door te netwerken en elkaar en elkaars aanbod beter te leren kennen.
We vinden het belangrijk dat iedereen die werkzaam is in de vrijetijdssector elkaar kent en van elkaar weet wat ze doen.
Zo worden toeristen en dagrecreanten goed geïnformeerd over de mogelijkheden in Zuidwest Drenthe. Ze zullen langer blijven, vaker terugkomen en anderen vertellen hoe fijn ze het hebben gehad.
Organiseer je dit jaar een evenement? Maak dan alvast een aantal flyers voor deze foldermarkt!
Neem je folder mee naar deze bijeenkomst en presenteer je evenement of organisatie aan collega’s in onze regio.