V.V. Ruinerwold en trainer Wassenaar verlengen samenwerking

Voetbalvereniging Ruinerwold en hoofdtrainer Johnny Wassenaar zijn verheugd bekend te maken dat zij de samenwerking ook in het seizoen 2023-2024 zullen voortzetten. Afgelopen weken zijn gesprekken geweest tussen de technische commissie en hoofdtrainer Johnny Wassenaar en hebben beide partijen aangegeven graag met elkaar verder te willen.

Belangrijke basis voor deze beslissing zijn; de positieve terugkoppeling van de spelersgroep en de ambitie van trainer Johnny Wassenaar. De spelersgroep geeft aan met plezier en vertrouwen te spelen na enkele onrustige jaren door trainerswisselingen en Corona. Tevens ervaren zij groei van hun mogelijkheden. Johnny Wassenaar heeft aangegeven nog niet klaar te zijn en met Ruinerwold de volgende stappen wil zetten; het verder inpassen van jeugd en eventueel promotie naar de 3e klasse.

Bovenstaande sluit naadloos aan op de kernwaarden en het voetbalbeleid van de vereniging waardoor ook het bestuur achter de verlenging kan staan. Het besluit van V.V. Ruinerwold en Johnny Wassenaar heeft ook de gesprekken over de verlenging van de overige stafleden versneld. Assistent- en keeperstrainer Martijn Hut plus verzorger Harm Boer hebben aangegeven ook door te gaan in het nieuwe seizoen. Tevens hebben teammanagers Lard Gol en Eddy de Wit aangegeven ook volgend seizoen in dezelfde rol betrokken te zullen blijven. Hiermee heeft de club de staf voor de eerste selectie voor het seizoen 2023-2024 rond!

V.V. Ruinerwold blijft de wind stevig in de zeilen houden ondanks uitdagende tijden. De club blijft in tegenstelling tot veel andere dorpsverenigingen groeien bij zowel jeugd als senioren. Dit wordt mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers die allemaal hun eigen steentje bijdragen. Ruinerwold hoopt de komende jaren te profiteren van deze inspanningen en ook sportief de weg omhoog verder in te slaan.
Wij wensen iedereen een gezond en sportief 2023!
V.V. Ruinerwold
Met elkaar voor elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.