Valentijn in de PolleTuin

14 februari is het Valentijnsdag. Het leek de organisatie van de polletuin leuk om daar aandacht aan te schenken. In de eerste plaats heeft Valentijn met liefde te maken en dat is natuurlijk al geweldig. Alle verliefde en geheime liefdes worden uitgenodigd om 14 februari uiting te geven aan de gevoelens die je voor elkaar hebt. Dat doen we met een avond Love Songs, gezongen door Linda Burmeister en Philippe Faure op gitaar.

Love Songs uit de jaren zestig. Linda is opgegroeid met Franse Chansons, Edith Piaff (Charles Aznavour). In de jaren 70 Hardrock met Engelstalige liedjes. Zij kreeg zangles bij kunstzinnige vormgeving in Rotterdam, en het eerste demo bandje wat zij zong was met de Coverband Memry Call. Daarna heeft zij in diverse Coverbands gezongen. Zij is een veelzijdige zangeres geworden.

Bassist/gitarist Philippe Faure en Linda kennen elkaar al sinds eind jaren 90, toen zij samen in de GB Bluesband uit Meppel zaten. Philippe speelt o.a. in de jazzband Djoezz en My Generation.

De bezoekers worden ontvangen met een welkomstdrankje en een verrassing. Aanvang woensdagavond 14 februari 20:00 uur Polletuin, Haakswold 33 te Ruinerwold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.