VCR dames 1 krijgen clinic van Acrium Veiligheid

VCR (3)AVCR (2)AVCR (1)ADe dames van VCR maken een goed seizoen door. Nadat ze afgelopen zaterdag met 3-2 van Emmen’95 gewonnen hebben, de nummer 2 op de ranglijst, staan ze nu op een 3e plaats in de 2e klasse. Een topprestatie omdat het team op dit moment Nienke Wagenaar moet missen die vanwege studie in Canada is. Verder hebben ze te maken met blessureleed, waardoor de basis erg smal is.

De sponsor van dit team, Acrium Veiligheid, vond dat de dames met zoveel plezier en passie dit seizoen aan het volleyballen zijn en wilde ze daarom graag belonen met een clinic. Dit zou de saamhorigheid binnen het team nog meer zou versterken, waardoor de dames van VCR in staat zullen zijn om nog mooiere prestaties neer te zetten.

De clinic werd verzorgd door Mirjam Reitsema. Mirjam is in het dagelijks leven Docent Bewegingsonderwijs bij De Ambelt. Daarnaast is ze sinds 2001 sportinstructeur bij De Landmacht. In die periode heeft ze zelfs in het Nederlands Militair team gespeeld. Mirjam wist op duidelijk wijze, en met veel enthousiasme, dingen over te brengen.

De clinic bestond uit twee bijeenkomsten. Twee weken geleden moesten ze verzamelen op het Piet Soerplein in Havelte. Sportkleding voor binnen en buiten en legitimatiebewijs moest worden meegenomen, verder wisten we niets. Wel hadden ze vermoedens, en deze werden juist toen ze het terrein van de Johannes Postkazerne opreden. De avond stond in teken van samenwerken en communicatie. Dit waren ze ook zeker nodig om de stormbaan over te komen.

Afgelopen maandag werd de training hervat in de zaal. Na de warming-up kwam de service en aanval aanbod, tevens werd er natuurlijk getraind op de pass en de verdediging.
VCR dames 1 is hun sponsor Acrium Veiligheid ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid die ze gekregen hebben om met elkaar deze clinic te volgen. Dit zal de prestaties zeker ten goede komen.
Volgende wedstrijd is zaterdag 7 maart om 19.00 uur: VCR 1 – En Bloc 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.