VCR Dames Kampioen!

De dames van volleybalvereniging VCR uit Ruinerwold zijn kampioen geworden in de 2e klasse van de nevobo competitie. Met nog 1 wedstrijd te gaan en 10 punten voorsprong op de nr. 2, is het een feit, VCR is KAMPIOEN en gaat volgend seizoen uitkomen in de 1e klasse. Op de foto ontbreken nog Lisa Grubben en Ellemijn Wagter.

Van de 21 tot nu toe gespeelde wedstrijden, werd 16x met 4-0 gewonnen en 5x met 3-1. Dit geeft wel enigszins de krachtsverhoudingen aan in deze competitie. De dames hebben elke wedstrijd gestreden voor wat ze waard waren. Soms was een hele sterke serve van enkele speelsters voldoende om de wedstrijd te winnen en een andere keer moest er voor elke bal gestreden worden. De dames hebben als team met elkaar en voor elkaar gestreden. Hopelijk kan het team deze ingeslagen weg ook handhaven in de 1e klasse.
Zo hadden de dames van VCR 2 weken terug ook nog iets moois te vieren. Het hele team werd toen voorzien van nieuwe shirts en broekjes. Dit is mogelijk gemaakt door een 3-tal sponsoren, namelijk Acrium Veiligheid van Sienette van het Hof, Bouwbedrijf Kuiers van Arjan Kuiers en FlexPro Services van Steven Loef. Als kleine vereniging zijn we erg blij met deze sponsoren maar ook met trainer Henk Spiepel, de coach en de vrijwilligers die samen dit succes behaald hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.