Veel opgave Oliebollentoernooi VV Ruinerwold

Op zaterdag 29 december zal het eerste Oliebollentoernooi van voetbalvereniging VV Ruinerwold worden gehouden in de Sporthal in Ruinerwold van 8.30-12.30 uur. Er hebben zich bijna 60 deelnemer aangemeld. De deelnemers bestaan uit; jeugdleden, senioren, leiders, trainers en zelfs enkele niet-voetballende ouders zullen voor deze gelegenheid voetbalschoenen aantrekken om samen met hun kind aan het toernooi deel te nemen.

De organisatie is zeer verheugd over het aantal deelnemers aan dit evenement. ‘We hadden gehoopt op minimaal veertig deelnemers, dat we nu richting de zestig gaan is geweldig. Het bewijst dat er in Ruinerwold animo is voor een gelegenheidstoernooi waar gezelligheid, sportiviteit en plezier de ingrediënten vormen. Voetbal leeft in Ruinerwold, in alle leeftijdscategorieën, daar zijn wij als organisatie heel blij mee.’

De deelnemers zijn verdeeld in 8 landelijke topteams en een team bestaat uit 7 spelers. Die spelers zijn per team van uiteenlopende leeftijden, van 7-jarigen tot pubers en van volwassenen tot senioren. Zo is er een team wat onder andere bestaat uit 2 broers die met hun kinderen mee doen, ook een heel gezin heeft zich aangemeld, bestuursleden doen mee en ook de hoofdtrainer van VV Ruinerwold staat op de deelnemerslijst. Voor de Ruinerwoldse scheidsrechters Hennie Spekschate en Henk de Brouwer zal het een pittige taak worden om het hoofd zaterdagochtend koel te houden. Gelukkig kunnen zij zich net als alle deelnemers tegoed doen aan heerlijke oliebollen aangeboden door het hoofdbestuur van de vereniging.

Het beloofd een spannende strijd te worden, maar bovenal een gezellige, sportieve ochtend.
Publiek is van harte welkom om de unieke samengestelde teams aan te moedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.