Verkeers-opfriscursus Veilig Verkeer afd. De Wolden

Op dinsdag 5 november organiseert Veilig Verkeer, de afdeling De Wolden in samenwerking met de afdeling Meppel wederom een verkeers-opfriscursus/training voor verkeersdeelnemers. Dit is een leuke/leerzame dag voor personen van 60 jaar en ouder om hun rijvaardigheid te testen. Dit gebeurt onder begeleiding van erkende rijinstructeurs in de auto van de deelnemers.

De dag bestaat verder uit een theorie sessie, reactietest, ogentest en een gehoortest. Tevens wordt er gezorgd voor een uitstekende uitgebreide lunch. De locatie is Buddingehof, Dijkhuizen 66 te Ruinerwold. De dag begint om 09.00 uur met inloop en een kopje koffie of thee. Aanvang van de dag training is om 09.15 uur met een uitleg van wat er van u wordt verwacht. En de indeling van de personen met betrekking tot de onderdelen waarmee ze beginnen. De eigen bijdrage voor deze leerzame dat is € 25,00 en € 35,00 voor een echtpaar/partner op het zelfde adres. Opgeven is komen en betalen. (Buiten overmacht natuurlijk) Dit i.v.m. het inhuren van rijinstructeurs en reservering lunch ed.

Er zijn voor 5 november nog plaatsen beschikbaar. Voor nadere informatie kunt u zich ook wenden tot dhr. van ’t Zand van de Ouderenbond De Wolden die zelf ook de training heeft gevolgd. De training heeft uiteraard geen enkel invloed op uw rijbewijs. En de dag wordt afgesloten met een certificaat van deelname en een theorieboek. U kunt zich opgeven bij H. Boelen, voorzitter VVN De Wolden 0528-372568. H. v/t Zand Ouderenbond De Wolden 0528-372345 of J. Huizing, coördinator van de opfriscursus De Wolden/De Wijk telefoon 06-30254602. Ook inwoners van Westerveld van 60 jaar en ouder worden uitgenodigd om deel te nemen aan de opfriscursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.