Verkeers-opfriscursus Veilig Verkeer afd. De Wolden

Op 9 april 2019 organiseert Veilig Verkeer afdeling De Wolden, in samenwerking met de afdeling Meppel wederom een verkeers-opfriscursus/training voor verkeerdeelnemers. Dit is een leuke leerzame dag voor personen van 60 jaar en ouder om hun rijvaardigheid te testen. Dit gebeurt onder begeleiding van erkende rijinstructeurs in de auto van de deelnemers.

De dag bestaat verder uit een theorie sessie, reactie test, ogentesten en een gehoortest. Tevens wordt er voor een uitgebreide lunch gezorgd. De locatie is dorpshuis de Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold. De dag begint om 09.00 uur met inloop en een kopje koffie/thee. Aanvang van de dag training is om 09.15 uur met een uitleg van wat er van u wordt verwacht. En de indeling van de personen met betrekking tot de onderdelen waarmee ze beginnen.

De eigen bijdrage voor deze leerzame en gezellige dag is € 25,00 per persoon en € 35,00 voor een echtpaar/partner op hetzelfde adres. Opgeven is komen en betalen (buiten overmacht natuurlijk) Dit in verband met het inhuren van rijinstructeurs en reservering lunch. Er zijn voor 9 april nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor nadere informatie kunt u zich ook wenden tot dhr. Van t Zandt van de ouderenbond De Wolden die zelf de training ook heeft gevolgd. De training heeft uiteraard geen enkel invloed op uw rijbewijs. En de dag wordt afgesloten met uitreiking van een certificaat van deelname en een theorieboek. U kunt zich opgeven bij H. Boelen, voorzitter VVN De Wolden telefoon 0528-372568 en/of H. van t Zandt, ouderenbond De Wolden telefoon 0528-372345.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.