Verslag Zkv- Kios

Na de overwinning op zkc uit Zuidwolde ging de ploeg van Adri kok vol goeie moed naar Zaandam. Na een gelijk opgaande beginfase nam Kios na de 6-6 het initiatief. Het speelde gevarieerd en met veel diepteballen kwam de ploeg op 6-9 voorsprong. Na de ruststand van 11-13 ging Kios met veel zelfvertrouwen de kleedkamer in. Na rust bleef Kios gevarieerd spelen maar had vooral veel pech in de afronding. Zkv nam het initiatief over en ging er geloven dat ze de 2 punten in Zaandam konden houden. Zkv stond namelijk 10 minuten voor tijd met 20-17 voor en had het heft in handen. Maar Kios bleef rustig en hield het hoofd koel. Kios knokte zich weer in de wedstrijd via een mooie omdraaibal van Judith Nijdam 22-23 met nog 3 minuten op de klok. Zkv wisselde sterk. Beide invallers maakten een goal. Kios stond 2 minuten voor tijd weer achter met 24-23. Maar een doelpunt van Legien Lok(die zkv vrij liet na een vrije bal van janita zantinge) werd de eindstand bereikt.(24-24) een terechte eindstand waardoor Kios aansluiting houd met de middenmoot.

Doelpunten; Jurgen Lucas 5x, Luco Zantinge 6x Janita Zantinge 2x, Judith Nijdam 3x, Legien Lok 2x, Michiel Duiven 2x, Anita Kleene 2x, Frank Wagter 2x