Vivianne Miedema zet haar beste beentje voor

De weersomstandigheden super, de velden super, de organisatie super en natuurlijk alle kids die aanwezig waren bij VV Ruinerwold hebben genoten van de Vivianne Miedema clinic.

150 enthousiaste meisjes en jongens hebben Vivianne rond half 1 begroet. Na een woord van welkom door de burgemeester De Groot en een aantal vragen die gesteld werden wilden de kinderen niets liever dan zo snel mogelijk het veld op met Vivianne. Ruim twee uur lang werkten de kinderen leuke oefeningen af op het sportveld met als hoogte punt het afwerken op het doel onder begeleiding van Vivianne. Na afloop konden de kinderen op de foto en deelde ze handtekeningen uit op een speciale kaart die hiervoor was ontworpen.

Op deze dag werd er ook nog aandacht geschonken aan de prijsuitreiking van de penaltybokaal. Tijdens de wedstrijden van het eerste elftal van VVR werd het hele seizoen gestreden om deze bokaal. Britt Tuin werd hierbij eerste; Rens Koster werd tweede en Yanouk Spijkerman derde en zij gingen naar huis met een mooie beker.
Verder waren de sponsoren van het Sponsorcollectief uitgenodigd voor deze dag dit in verband met de nieuwe kledinglijn die onlangs zijn uitgereikt aan alle jeugdteams. Zij werden bedankt voor het sponseren van deze tenues.
Tot slot wil de organisatie van deze Vivianne Miedema clinic iedereen bedanken die aan deze dag hebben meegewerkt.

(Binnenkort zal via een speciale link de foto’s van deze dag beschikbaar gesteld worden. Hierover later meer). Lees verslag ook Meppeler Courant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.