V.V Ruinerwold pakt uit tijdens gezellige reünie

VV Ruinerwold (3)AVoetbalvereniging Ruinerwold bestaat dit jaar 75 jaar. En daarom wordt er dit jaar flink uitgepakt. Zaterdag werd het jubileum feestelijk afgesloten met een groot slot feest. Vanaf 14.00 uur was er een reünie en de gelegenheid om de historie van de club te bekijken.
VV Ruinerwold (1)A
Oude vergeelde plakboeken en sportgidsen kwamen ter tafel. Hierin kon naar hartenlust gebladerd worden. De fotocollage was ook een groot succes. Vaders die hun zonen nog even wezen op het feit hoe sportief ze zelf waren in hun jonge jaren. Voetballers getooid met weelderige haardossen, inmiddels ingeruild voor een iets korter of grijzer kapsel. Die voorop in de strijd gingen. Bekende en lachende clubgezichten die juichend een beker omhoog houden. Het derde (feest) elftal dat altijd op klompen in de clubkleuren rood/wit naar uitwedstrijden ging. Of Oud-spelers en bestuurders die er niet meer zijn. Maar op de foto ineens weer tot leven komen. Herkenning alom. Bekers, prijzen en kasboeken uit de jaren 60 en 70 waarin tot op de cent nauwkeurig de in en uitgaven werden genoteerd. Er was vooral veel te zien.
VV Ruinerwold (2)A
Dat feest der herkenning ging daarna verder in de feesttent achter de kantine. Waar het een gezellige reünie betrof van oude sportvrienden. Onder het genot van een hapje en drankje werd er bijgepraat. Tevens was er deze middag een jubileumverloting waar mooie prijzen te winnen waren. De eerste prijs een bedrag van vierhonderd euro werd gewonnen door een Meppeler. De tweede prijs viel een inwoner van Balkbrug ten deel. Het feest werd afgesloten met livemuziek van de band Karambam. Ruim driehonderd waren van de partij. Voor de Ruinerwoldse zangeres Lisa Kreulen was dit het eerste officiële optreden met de band. Het feest ging tot in de kleine uurtjes door. De jubileumcommissie bestaande uit: Anja Tuin, Jeroen Bakker, Marc Emmink, Mathijs Koetsier en Eddy de Wit kijkt terug op een super geslaagd jubileumjaar.
VV Ruinerwold (9)A
VV Ruinerwold (8)AGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.