Voorbeschouwing KIOS – ROG

Tijdens het zomerfeest, aankomend weekend, staat er voor zowel KIOS 1 als KIOS 2 het treffen tegen ROG 1 en 2 op het programma. ROG 1 en ROG 2 worden in beide competities gezien als een subtopper dat voor veel verrassing kan gaan zorgen. Een geduchte tegenstander voor beide teams.

Na de prima overwinning van KIOS 2 vorige week op Mid Fryslân 2 kan het zijn borst opnieuw nat maken voor een vaste klant in de reserve 1ste klasse, ROG 2. Ondanks dat de Groningers beide eerste wedstrijden heeft verloren, is het zaak voor KIOS 2 om deze tegenstander zeker niet te licht op te vatten.

KIOS 2 heeft in de eerste wedstrijd van de competitie dapper tegenstand gegeven tegen titelkandidaat AKC 2. Het kon helaas de punten niet meenemen naar Ruunerwold, eindstand: 17-14. Vorige week waren dan eerste punten voor KIOS 2 en tegen de minste tegenstander. Mid Fryslân 2 en KIOS 2 waren goed aan elkaar gewaagd, maar het was KIOS 2 dat het hoofd het langst koel hielt en de winst naar zich toe trok. Met 14-13 werd er onder luid gejuich de wedstrijd afgefloten. Super! KIOS 2 – ROG 2 beloofd een mooie pot te worden. De Groningers zullen gebrand zijn om de eerste punten te behalen. Aanvang KIOS 2 – ROG 2: zaterdag om 14.00 uur

ROG 1 is voor KIOS 1 een bekende tegenstander. In het veldseizoen 2011-2012 troffen beide elkaar voor het laatst. Beide keren was het KIOS dat aan het langste eind trok. In Groningen won het destijds met 14-17 en thuis wonnen de Spekbraanders met 20-15.

Iedereen weet, resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst en dat geldt ook niet voor KIOS. ROG, Rondom d’Olle Grieze, heeft de eerste competitiewedstrijd maar nipt verloren van titelkandidaat Hoogkerk (24-21) en won afgelopen weekend overtuigend van SIOS (17-9). Het heeft dus een goed gevoel en zal dit zeker meenemen naar Ruunerwold.
KIOS zal zich vooral op zichzelf willen revancheren na de verloren partij tegen Mid Fryslân. Het had de kans op de punten te behouden, maar gaf het uiteindelijk toch weg. Frustrerend, maar wel hoopgevend. KIOS moest weten waar het stond voor deze competitie en weet nu dat het iedere tegenstander kan pakken. Aanvang KIOS 1 – ROG 1: zaterdag 15.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.