Voorbeschouwing KIOS Super Sunday

Aankomende zondag worden er vier wedstrijden gespeeld in sporthal De Buddingehof.

KIOS 4 – Lintjo 4, 11.00 uur
Het 4e van KIOS ontvangt naaste belager Lintjo 4 uit Oldeberkoop. KIOS 4 kan na het verlies van vorig weekend tegen de rode lantaarndrager DES wel weer de punten hard gebruikten. Tegen Lintjo 4 moet dit gaan gebeuren, maar na het 24-10 verlies in de eerste ontmoeting zal het er hard aan moeten trekken.

KIOS 3 – WSS 2, 12.15 uur
Voor KIOS 3 staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. De Spekbraanders staan op de laatste plaats en ontvangen de nummer 7 van de competitie, WSS 2. De ploeg uit Oude Pekela staat 2 punten boven KIOS 3. Het is de kans voor KIOS 3 om aansluiting te gaan vinden met de staart van de middenmoot. Bij verlies wordt het gat, met nog maar een paar wedstrijden te gaan, wel heel erg groot.

KIOS 2 – AVO 3, 13.25 uur
De wedstrijd van de dag is het treffen tussen koploper KIOS 2 en AVO 3 uit Assen. KIOS 2 staat samen met NIC. 4 op een gedeelde eerste positie en allebei hebben deze 4 punten meer dan de ploeg uit Assen. Om een definitief gat te slaan met deze nummer 3 moet KIOS 2 de punten in eigen huis houden. KIOS 2 heeft, met een wedstrijd minder dan NIC. 4 ,de touwtjes nog volledig in eigen handen. Echter, wordt AVO 3 als een echte outsider gezien in deze competitie. Het heeft een treffen gewonnen van NIC. 4 en wint vele wedstrijden daarnaast vrij eenvoudig. KIOS 2 en AVO 3 hebben nog niet tegen elkaar gespeeld dit seizoen. De vorige ontmoeting ging wegens winterse weersomstandigheden niet door, dus zodoende staan beide ploegen blanco tegenover elkaar. Blanco, maar met vele eigen belangen.

KIOS 1 – Refleks 1, 14.45 uur
De laatste wedstrijd van deze Super Sunday is het treffen tussen KIOS 1 en Refleks 1. Voor KIOS 1 is het zaak om zijn wedstrijden te blijven winnen om in het spoor te blijven van koploper DOS Kampen en nummer 2, Phoenix. En het wordt dit weekend wat interessanter voor de Eismann/Ensing equipe, want deze nummers 1 en 2 van de competitie spelen dit weekend tegen elkaar. Maar wil KIOS 1 hiervan profiteren, dan moet het eerst zijn eigen wedstrijd tegen Refleks 1 winnen. En dat wordt nog lastig zat. Ondanks dat de ploeg uit Rijswijk een-na-laatste staat, heeft KIOS het er altijd zijn handen vol aan. De ploeg van Rob Verra zal vanaf minuut 1 vol gas moeten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.