Vrijblijvende inloopavond bij Fotoclub De Wolden

Boeit fotografie jou ook? Of wil je meer leren of juist jouw kennis delen? Kom dan geheel vrijblijvend naar onze inloopavond op 17 januari in ’t Neie Punt aan de Jan Wierengaweg 109 te Ruinen. (zaal E/F) aanvang 19.30 uur.

FotoClub De Wolden is een club van en voor enthousiaste amateurfotografen die meer uit hun hobby willen halen en elkaar hierin als fotograaf uitdagen. FotoClub De Wolden bestaat op dit moment uit 16 leden en wil dit aantal graag uitbreiden. De clubleden komen in principe 2x per maand bijeen. Dit kunnen de eerste (1e) en derde (3e) dinsdagavond van de maand zijn, maar ook op een zaterdag- of zondagochtend om gezamenlijk ergens te gaan fotograferen. De avond bijeenkomsten starten om 19.30 uur en eindigen omstreeks 22.00 uur. De bijeenkomsten op een zaterdag- of zondagochtend variëren per activiteit.

Op de inloopavond willen wij een indruk geven wat de Fotoclub inhoud en doet. Voor de pauze behandelen wij een stukje foto-techniek en na de pauze worden door leden gemaakte foto’s, van hetzelfde thema, besproken. De koffie is vanavond tijdens de pauze geheel gratis. www.fotoclubdewolden.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.