Vrijwilligersmarkt in Ruinerwold

Op woensdag 12 oktober organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Wolden een vrijwilligers-markt van 19.00- 21.00 uur in De Buddingehof te Ruinerwold. Een markt waar organisaties en potentiële vrijwilligers kennis met elkaar kunnen maken. Een twintigtal organisaties presenteren zich deze avond en zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Geïnteresseerden kunnen zich deze avond ook direct inschrijven voor een vacature of een vervolgafspraak maken om eens nader kennis te maken met een organisatie. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is aanwezig om vragen te beantwoorden zoals; hoe zit het met vrijwilligersvergoedingen, ben je verzekerd tijdens vrijwilligerswerk.

Tijdens deze avond zorgt Popkoor The Spotlights uit Ruinerwold voor de muzikale omlijsting. Ook wordt er een korte workshop gegeven: tijdens het ‘Passiespel’ kan in een paar minuten worden ontdekt welk vrijwilligerswerk het best bij iemand past.

Wilt u zich als organisatie presenteren deze avond? Er is nog plek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van maandag t/m donderdag via tel. 0528 – 378686 of per mail steunpuntvrijwilligerswerk@welzijndewolden.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.