Vrouwen Van Nu Afdeling Oosteinde nodigt nieuwe leden uit!

Het doel van Vrouwen van Nu is het creëren en onderhouden van lokale, regionale en landelijke netwerken met gemeenschappelijke interesse in het verbeteren van de leefomgeving. Oosteinde heeft een actieve afdeling van Vrouwen Van Nu.

Van september t/m april komen we maandelijks bij elkaar in ons dorpshuis De Kolonie. Naast de maandelijkse avonden die we in het winterseizoen organiseren in ons dorpshuis, zijn er allerlei activiteiten zoals een zangkoor, een leesgroep. Een breiclub, quiltgroep, fietstocht, fietsavonden in de zomermaanden, workshops, en nog veel meer, te veel om op te noemen. Het aanbod varieert, leden kunnen in overleg met het bestuur met eigen initiatieven komen. Woont U al wat langer in ons dorp of bent U hier net komen wonen, we nodigen U uit om vrijblijvend kennis te komen maken op een van onze bijeenkomsten.
Eerstkomende bijeenkomsten:
21 Februari: Dhr. Nijkeuter, lezing: De Drentse Kalender
20 maart: Mv. Gerda Marsman, Wereldreis op de fiets
Aanvang 20.00 uur
Opgeven kan via mail: vrouwenvannu.oosteinde@gmail.com

Vrouwen Van Nu Oosteinde – Verslag jaarvergadering 17 januari 2024
Deze avond waren 30 leden aanwezig. De voorzitter opende de vergadering en wenste iedereen een goed en gezond 2024 toe. Op dit moment heeft onze afdeling 46 leden. Na het voorlezen van de verslagen van november, kerstavond en het jaarverslag van 2023, en na enkele mededelingen, werd het financiële jaarverslag 2023 goedgekeurd door de kascommissie. Er waren dit jaar geen jubilarissen of aftredende bestuursleden. Na de rondvraag en pauze was het tijd voor Bingo onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna wenste iedereen elkaar een goede thuiskomst en tot ziens op de volgende bijeenkomst op 21 februari 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.