Vrouwen van Nu in de Karstenhoeve

Op twee achtereenvolgende maandagmiddagen zijn de Vrouwen van Nu uit Ruinerwold in de Karstenhoeve geweest met een aantal leden van de Vrouwen van Nu. Dit was op maandag 3 en 10 augustus. Alida Rooze bedankte Petra voor het op korte termijn openstellen van de Karstenhoeve voor ons.

Een hartelijk welkom voor de aanwezige leden op de unieke locatie met een plekje voor ons op 1,5 m. Onder het genot van een lekker kopje koffie of citroen melange thee met natuurlijk een plakje perencake erbij heeft Petra Hessels (beheerster) ons verteld over de lappenmand expositie op de deel van de Karstenhoeve. De citroenmelange is met andere kruiden geplant in de tuin door het Blauwe Huis en de Karstenhoeve mag ze gebruiken. Aan de hand van foto’s waarop herkenbare en minder duidelijk herkenbare onderdelen waren te zien in Ruinerwold speelden we een quizje. Geesje Prins en Willie Wiltinge hadden 21 van 26 foto’s herkend en kregen een tasje hand geplukte handperen uit de tuin van de Karstenhoeve.

Maandag 10 augustus
Het belooft een hete dag te worden, 33 graden. Heerlijk koel is het op de deel van de Karstenhoeve. Willie Wiltinge heet de dames welkom en bedankt Andrea Slomp voor de ontvangst. Onder het genot van een kopje muntthee of citroenmelisse thee of koffie en een plakje heerlijke perencake wordt er gezellig gebabbeld. Nu volgt er een quizje. Een andere dan vorige week, nu meer vragen met algemene kennis en spreekwoorden en gezegdes. De dames worden in groepjes van 2 verdeeld en kunnen 30 punten halen. Marie Versteeg en Willie Wiltinge halen 21 punten krijgen een tasje met hand geplukte handperen. Willie Wiltinge bedankt Andrea voor de gastvrijheid en de leden voor de komst en wenst ons allen een mooie en gezonde zomer toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.