Vrouwen van Nu Oosteinde bezoeken Provinciehuis Assen

Woensdag 5 februari gingen met 16 dames op pad richting Assen. We waren uitgenodigd als Gast van de Staten. Provinciale Staten boden ons als inwoners van de provincie Drenthe graag een blik achter de schermen van het Provinciaal bestuur.

Met het programma wilden ze ons op een levendige manier een beeld geven van Provinciale Staten en hun werkzaamheden. Bij aankomst werden we ontvangen door een medewerker van de Statengriffie.
We begonnen het bezoek met koffie met wat lekkers erbij. Daarna mochten we plaatsnemen in de Statenzaal waar een presentatie werd verzorgd door Mv. Thea Potharst ( Partij van de Dieren) en Rudolf Bosch (PvdA)

Na dit gedeelte werd ons een lunch aangeboden. We werden na de lunch uitgenodigd om een gedeelte van een vergadering bij te wonen van Provinciale Staten van Drenthe in de Statenzaal,
met als voorzitter mv. Jetta Klijnsma CvdK van Drenthe. Als afsluiting kregen we nog een rondleiding door het provinciehuis. Alle dames vonden het leuk bezoek en zijn meer te weten te komen over Provinciale Staten, wat de taken zijn, wat ze doen en betekent voor de inwoners van Drenthe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.