Vrouwwen van Nu Afdeling Oosteinde

Verslag van de ledenavond 13 september 2023
Op deze mooie zomeravond waren er 34 dames naar De Kolonie gekomen voor de eerste ledenavond van dit seizoen en om te luisteren naar Mv. Inge van Nieuwenhuizen, Burgemeester van de gemeente De Wolden.

Nadat iedereen was voorzien van een kopje koffie/thee en een heerlijke koek, ons aangeboden door Mv. Hillie Lotterman, opende de voorzitter de avond en heette iedereen van harte welkom, in het bijzonder Mv. Inge van Nieuwenhuizen.
Vervolgens een korte terugblik op afgelopen zomer met allerlei activiteiten zoals: het avondfietsen en de bedrijven/boerderijen dag, werden de verslagen voorgelezen van de jaarlijkse busreis op 2 mei, samen met afdeling Ruinerwold en onze jaarlijkse fietstocht op 6juli.
Na weer een kopje koffie/thee was het woord aan Mv. Inge Nieuwenhuizen over haar bezigheden in haar functie als Burgemeester van de Gemeente de Wolden sinds december 2021.
Ter kennismaking met de inwoners van De Wolden, heeft ze veel gefietst en gewandeld met de inwoners en doet dit nu nog steeds. Vrijdag 22 September is er gelegenheid om met haar in Oosteinde te wandelen.
Aan de hand van een fotoboek, welke door iedereen kon worden ingezien, kregen we een kijkje in haar leven en het Burgemeesterschap en vertelde ze hoe een werkweek er uit ziet: veel vergaderingen en bezoeken afleggen.
Nadat er veel vragen werden gesteld, voornamelijk over de verkeersveiligheid in Oosteinde, en een dankwoord van de voorzitter, ging iedereen huiswaarts.
Volgende ledenavond is 18 oktober 2023 met als gast Het Ambacht uit Ruinerwold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.