VV Ruinerwold 1 excelleert ook in de zaal

Ruinerwold 1 heeft uitstekende prestaties verricht in het Jan Bralten Futsal toernooi en het Protos-Weering Zaalvoetbaltoernooi. Op 23 december werd in Meppel een prima tweede plek bereikt achter poulewinnaar MSC, dat overigens verloor van Ruinerwold. Donderdag 29 december speelt Ruinerwold de finalepoule waarin het aantreedt tegen Vitesse’63, Rouveen, Zuidwolde en Rolder Boys.

De andere finalepoule bestaat uit Staphorst, MSC, d’Olde Veste 54, WKE en Flamingo. Een gunstige poule-indeling voor Ruinerwold, waarin kansen op de kruisfinales aanwezig zijn. Ruinerwold speelt haar eerste wedstrijd om 18.26u tegen buurman en rivaal Vitesse’63. Meer informatie vindt u op de facebookpagina ‘Jan Bralten Sport in stijl Futsal toernooi’.

Met de goede vorm nog in de benen speelde Ruinerwold op 27 december in Hoogeveen de voorronde van het Protos-Weering Zaalvoetbaltoernooi. Het kwam goed voor de dag, en op TV, want met negen punten uit vier wedstrijden verzekerde Ruinerwold zich van een plek in de kwartfinale. Alleen van Noordscheschut werd met minimaal verschil, 1-0, verloren. Vrijdag 30 december speelt Ruinerwold de kwartfinale in sporthal ’t Grootveld in Dalen. In Poule D neemt Ruinerwold het dan op tegen MSC, DVC’59, Dalen en Raptim. De eerste wedstrijd is om 18.00u, tegen MSC. Meer informatie vindt u op http://www.protosweering.nl/40-kwartfinale.

Ten slotte komt Ruinerwold 2 ook in actie, namelijk tijdens het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Ruinen. In Poule C zal Ruinerwold 2 het opnemen tegen Hoogeveen 2, Tiendeveen 1, ZZVV 1 en IJhorst 1. Om 19.40u speelt de ploeg van Henri Spijkerman (die naar verluid zelf ook meedoet) haar eerste wedstrijd tegen Hoogeveen 2. Het volledige programma is te vinden op https://vvruinen.nl/kersttoernooi/senioren-poule-c.html.