VV Ruinerwold 27 december live op tv.

Op 27 december zendt StreekTV live de wedstrijden van poule T en poule C in de voorronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi uit. Het is alweer de 40e editie van het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland in haar soort, waaraan honderd amateurclubs deelnemen.

DNO Sport is dit jaar aanwezig in twee sporthallen. In de Mr. N. Wessels Boer sporthal in Zuidwolde wordt door Aljan Wassens en Jan Willem Krale verslag gedaan van de wedstrijden in poule T, waarin SV Pesse (zon), VV Staphorst, Vitesse’63, VV Zuidwolde en ZZVV in actie komen. Daarnaast is Chiel Kooiker aanwezig in sporthal Het Activum in Hoogeveen om de beelden van VV Ruinerwold van commentaar te voorzien. Ruinerwold zal in poule C de strijd aan gaan met VV Ruinen, SC Elim, VV Noordscheschut en Dwingeloo.

Vanaf 18.00 uur zullen de wedstrijden worden uitgezonden via de digitale kanalen van Ziggo (digtaal: kanaal 44 en analoog: kanaal 7 ( 189,250 MHz)), KPN/Telfort interactieve TV/Glasvezel (kanaal 612), Caiway (kanaal 49) en Vodafone/overige (glasvezel)aanbieders (digitaal: Kanaal 2113). Ook is het mogelijk om online via http://www.streektv.nl/ de uitzending te volgen. Meer informatie over het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is te vinden op http://www.protosweering.nl/