VV Ruinerwold oefent

Omdat er voor het weekend van 25 november geen competitiewedstrijden op het programma stonden hebben het eerste en 2e team de tijd benut door het spelen van oefenwedstrijden. Donderdag 22 nov. Speelde de 1e selectie een oefenwedstrijd in Meppel tegen zaterdag 1e klasser FC Meppel. De meppeler ploeg maakt een moeilijke fase door in de competitie en is daarin hekkensluiter. Hoewel er op papier er twee klassen verschil zit tussen Ruinerwold en FC Meppel was daar niet veel van te merken. Ruinerwold was voetballend zeker niet minder dan FC Meppel. FC Meppel ging wel efficiënter om met de geboden kansen en zodoende kwam er uiteindelijk een 4 – 1 eindstand op het scorebord. Mark Brinkman scoorde voor Ruinerwold het enige doelpunt.
Ruinerwold 2 speelde op de vrijdagavond in Ruinen tegen het 2e elftal van VV Ruinen. De mannen van trainer Bert Dekker moesten met 4 – 2 het onderspit delven maar er werd goed tegenstand geboden aan de tegenstander die in de competitie een klasse hoger speelt dan VVR 2. De winst bleef echter in Ruinen.

Zondag 25 nov. Stond voor het 1e team een wedstrijd tegen de nieuw gevormde fusieclub Trinitas (Boijl/OZC) op het programma. In deze wedstrijd was Ruinerwold de bovenliggende partij. Kevin van Dijk opende de score met een schitterend schot in de eerste helft. In de tweede helft werd de eindstand bepaalt op 3 – 0 door een eigen doelpunt van de gasten en een treffer van Jeroen van der Berg na een fraaie aanval. De focus is nu gevestigd op het duel thuis tegen koploper Dwingeloo, a.s. zondag 2 dec. om 14.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.