V.V. Ruinerwold vacature trainer 2e selectie

V.V. Ruinerwold is op zoek naar een nieuwe trainer voor haar 2e elftal, waar de komende jaren een grote uitdaging wacht. Voor het tweede elftal zijn wij op zoek naar een trainer die met een ervaren groep in het eerste jaar wil strijden om het kampioenschap in de reserve 2e klasse. Vanaf het 2e jaar, of mogelijk eerder, wacht de opdracht om jonge spelers in te passen en kennis met het seniorenvoetbal te laten maken.

De komende jaren wordt een grote instroom van jonge en talentvolle spelers verwacht, die gelijk of met een goede ondersteuning voor concurrentie met de huidige selectiespelers moeten kunnen gaan zorgen. De basis voor dit proces is reeds ingezet door de TC in samenwerking met de jeugd- en seniorencommissie. Wij zoeken een trainer die het als een uitdaging ziet dit proces verder te begeleiden. De lange termijn doelstelling is een stabiele jonge 2e selectie te hebben die goed in de reserve 1e klasse kan meedraaien.

Ben jij die enthousiaste, bij voorkeur beginnende en ambitieuze trainer, met oog voor ons jeugdig talent ? Ontdekken of het trainerschap iets voor je is, of haal je veel voldoening uit het realiseren van de bovenstaand beschreven opdracht ? V.V. Ruinerwold biedt je een gezellige sportieve omgeving, met voldoende ondersteuning om je verder te ontwikkelen.

De staf (leiders, vlaggers), evenals een ambitieuze TC, staan paraat om je voldoende ondersteuning te geven om met plezier je stempel te kunnen laten drukken op de ontwikkeling van het team en haar spelers

We zoeken voor het seizoen 2021-2022 een trainer die:

– De trainingen bij voorkeur verzorgt op dinsdag- en vrijdagavond,
– De wedstrijden van het tweede elftal begeleidt en coacht,
– Betrokken is bij de vereniging en het beleid ondersteunt,
– Beschikt over voldoende technische en tactische inzichten,
– Sociaal en communicatief sterk is,
– Zorgt voor een plezierige spelbeleving en bewaking van het groepsproces,
– Meebouwt aan een goede overgang van de junioren naar de senioren,
– Wekelijks overlegt met de hoofdtrainer voor de samenstelling van de wedstrijdselecties

Belangstellenden kunnen hun interesse voor deze functie mailen naar laurensemmink@gmail.com of bellen met Laurens Emmink (06-46203027).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.