VVR F4 dames-BEW vledder 4-2

Foto G de Groot.

Sinds afgelopen september heeft VVR een nieuwe meiden voetbalteam F4. In de leeftijd van 7 tot 10 jaar. De meisjes zijn erg enthousiast en hebben al mening wedstrijd gespeeld. Ondanks dat het resultaat soms teleurstellend voor hun is, zit er progressie in het spel. Vanochtend moest het team thuis spelen tegen een jongensteam van BEW Vledder.

Vele ouders en anderen waren er om hun aan te moedigen. De eerste helft ging voortvarend met Chayenne op doel. Er waren vele kansen voor Veron, Diede, Julia, Milou, Danielle, Alletta en Roos. Tijdens de rust stonden ze voor met 2-1 door twee doelpunten van Marit. Echter werd het na de pauze al snel 2-2. Door gedrevenheid van de meiden was er een mis communicatie, tussen de keeper Milou en verdediger Roos. Die tijdens een terugspeelbal per ongeluk in eigen doel schopte. De 3-2 was een teleurstelling. Helemaal toen er even later een hoekschop tegen de hand van Diede werd geschoten, in het strafschopgebied. De scheidsrechter, nota bene hun eigen coach, Bert, kon niet anders dan een penalty geven aan BEW. 4-2 was het resultaat en gelijk de eindstand. Vele supporters gingen schor naar huis. De meisjes waren teleurgesteld, maar werden goed opgevangen door coach invaller Rinaldo en trainer Pascal. De wedstrijd werd beëindigd met een penalty voor iedere speler. De meisjes gaan er volgende week weer volop tegen aan.

Op de foto en tijdens de wedstrijd waren Berber en Resa niet aanwezig. Verslag Hense Angerman