VVR laat punten liggen tegen Asser Boys

Het was zeker geen hoogstaande wedstrijd vandaag in Ruinerwold. Bij rust was het 0-0 met een licht overwicht voor VVR. Zelfs een lange tijd in de 2e helft was het geen best voetbal van beide kanten, een 0-0 zou terecht zijn. De beste kansen kwamen uiteindelijk toch nog voor Asser Boys; een schot van 1 meter voor de goal hoog over. Tien minuten voor tijd dan de goal van VVR; Jeroen van den Berg met een afstandschot. Iets later al weer de 2e goal voor Ruinerwold (bekijk de foto’s). Toch waren de voetballers uit Assen nog niet uitgespeeld en bleven ze druk zetten op het doel van VVR en kreeg Mathieu Keizer steeds meer te doen. Een afstandschot door alles en iedereen heen bracht de aansluiting (2-1) en zoals de meesten aan de kant al dachten, je kon er op wachten en onoplettend moment voor de goal van VVR en werd de bal over Keizer getikt ruim in blessuretijd 2-2 eindstand.

Kevin van Dijk kwam gevaarlijk voor de keeper opgedoken.