Wandel 16 oktober mee met burgemeester De Groot

Wat Fort, Fort maakt, laat de wandeling met de burgemeester vrijdag 16 oktober zien. Voor het zesde jaar op rij organiseert De Wolden de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start bij het dorpshuis ‘de Snikke’ en laat u alle mooie plekken van Fort zien. De voorzitter van Streekbelang Fort, de heer Lindenhols, geeft onderweg uitleg over het prachtige landschap en de gebouwen. Iedereen die nieuwsgierig is naar Fort of vragen, tips en adviezen voor burgemeester Roger de Groot heeft, is van harte welkom.

Van gedachten wisselen
Burgemeester Roger de Groot: “Ieder jaar krijg ik tal van goede tips tijdens de wandeling. Ook is de wandeling bij uitstek geschikt om samen over ideeën na te denken. Ik merk dat steeds meer inwoners zelf het initiatief nemen in hun eigen leefomgeving. Hier ben ik erg blij mee.”

Locatie en tijd
Wie in een informele sfeer met de burgemeester wil spreken en wil genieten van een prachtige wandeling is welkom op vrijdag 16 oktober vanaf 15.00 uur bij het dorpshuis ‘de Snikke’, Het Jaagpad 2 in Veeningen. De wandeling start om 15.30 uur en heeft een lengte van ongeveer 5 kilometer. Aanmelden kan tot vrijdag 9 oktober via communicatie@dewolden.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.