Weekend vol feestelijkheden in Oosteinde

feest Oosteinde1Over enkele weken barst het zomerfeest in Oosteinde weer los. Het “Oosterse Feest” staat goed bekend en trekt jaarlijks veel bezoekers uit de wijde omgeving. Ook dit jaar heeft het bestuur weer goede bands weten vast te leggen. Van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni is er een afwisselend programma voor elk wat wils. Vrijdagochtend begint met spelletjes voor de schoolkinderen. Dit jaar met als thema Cowboys en Indianen. ’s Middags kunnen de kinderen hun talenten laten zien tijdens de kinderplaybackshow.

Op vrijdagavond zullen de buurtschappen zich van hun creatiefste kant laten zien. “We all like the 90’s!, daar draait het om. De acts zullen worden beoordeeld door een vakkundige en onpartijdige jury. De punten tellen weer mee voor de zeskamp, die als rode draad door het feestprogramma loopt. Na afloop zal een DJ zorgen voor spetterende nummers zodat er een grandioos feest van gemaakt zal worden. Daar hoef je niet bang voor te zijn in het gezellige Oosteinde.

Traditiegetrouw start de zaterdagochtend met een feestelijke optocht van versierde wagens en individuelen. Na de prijsuitreiking van de optocht is er muziek in de tent m.m.v. Willem Spans.
De zaterdagavond begint met bubbelvoetbal als onderdeel van de zeskamp. Daarna gaat het dak eraf met de Partyband TOF! Een geliefde band in het uitgaanscircuit. Als je eenmaal bij TOF! bent geweest zal je beamen “deze band weet alles van feesten!” Een groot videoscherm en plasmaschermen met live beelden, prachtig decor en lichtshow zorgen ervoor dat TOF! niet alleen is om naar de luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken.

Zondagmiddag staat in het teken van de zeskamp. Het bestuur heeft weer diverse spelletjes bedacht waarmee de buurschappen met elkaar de strijd aan kunnen gaan. Na dit spectaculaire gebeuren wordt het feest afgesloten met een optreden van duo Take2Two. Een duo met klinkende stemmen en een performance die staat als een huis. Kortom Take2Two is één groot feest! Gedurende het hele feest is er kermis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.