Weekend vol feestelijkheden in Oosteinde

Feest Oosteinde1Morgen barst het zomerfeest in Oosteinde weer los. Het “Oosterse Feest” staat goed bekend en trekt jaarlijks veel bezoekers uit de wijde omgeving. Ook dit jaar heeft het bestuur weer goede bands weten vast te leggen. Van vrijdag 13 juni tot en met zondag 15 juni is er een afwisselend programma met voor elk wat wils.

Vrijdagmorgen begint de spelletjesmorgen voor de schoolkinderen met een survival. ’s Middags kunnen de kinderen hun talenten laten zien tijdens de kinderplaybackshow. Op vrijdagavond zal de tent oranje kleuren. In de feesttent is de WK voetbalwedstijd Nederland – Spanje te zien op een dusdanig groot scherm dat je je in het stadion waant. De beeldkwaliteit zal hoog zijn en DJ. Nijs zal er na afloop een grandioos feest van maken.
Zoals elk jaar start de zaterdagochtend met een feestelijke optocht van versierde wagens en individuelen. Dit jaar zal de route in tegengestelde richting dan gebruikelijk worden gereden. Na de prijsuitreiking van de optocht is er muziek in de tent m.m.v. de A&R formatie.

De zaterdagavond begint in het kader van het WK met een kort verkleed voetbaltoernooi. Daarna gaat het dak eraf met de band 30eurolive. De laatste jaren de sensatie in het Nederlandse feesttenten en zalen circuit. Dit is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat. ‘Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek’. Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. Dit alles onder het motto: ‘We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is’.

Zondagmiddag begint met de zeskamp. Na dit spectaculaire gebeuren wordt het feest afgesloten met een optreden van de Smildeger Roet. Deze populaire allround band is een gevestigde naam in het feestcircuit. Het repertoire is bijzonder allround en varieert van Jan Smit tot Golden Earring en van Marco Borsato tot Bon Jovi. Gedurende het hele feest is er kermis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.