Welke straat verlichting heeft jouw voorkeur?

verlichtingBij de herinrichting van Dijkhuizen in Ruinerwold hoort natuurlijk nieuwe energiezuinige LED-verlichting. De verschillende armaturen kunt u in de straat bewonderen. Maar welke straatverlichting moet het worden? De projectgroep ‘Herinrichting Dijkhuizen’ legt het graag voor. Graag de eerste en tweede voorkeur aangeven. Dit kan door onderstaand formulier te printen en in te leveren bij de Coop/Opoes Erfenis of hieronder een reactie achter te laten.

De meeste stemmen gelden. Stemmen kan nog tot en met dinsdag 26 januari aanstaande. De aanwonenden hebben inmiddels hun stem kenbaar gemaakt en via facebook wordt er ook gestemd. Voor een juist oordeel is het goed om zowel overdag als ‘s avonds de verlichting te bekijken. Het is niet alleen belangrijk dat je een mooi armatuur kiest. maar neem ook kosten in aanschaf, eenvoud in onderhoud, spreiding van licht, lichtniveau op straat en sturen van licht (weg en voetpad) in de overweging mee.

In de late uren wordt het verlichtingsniveau van de nieuwe energiezuinige verlichting gedimd. De armaturen worden voorzien van bewegingssensoren. De verlichting gaat weer branden als een weggebruiker door de straat fietst, loopt of rijdt.

Keuzeformulier straatverlichting

3 gedachten over “Welke straat verlichting heeft jouw voorkeur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.