Wijziging lijsttrekkerschap D66 De Wolden

Beoogd lijsttrekker voor D66 De Wolden, Mark van Dijk, heeft zich om medische redenen moeten terugtrekken als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. In zijn plaats zal Albert Haar het lijsttrekkerschap op zich nemen. Het bestuur is verheugd dat Albert zich hiertoe bereid heeft verklaard ondanks zijn voornemen het wat rustiger aan te gaan doen na 8 jaar lid te zijn geweest van de gemeenteraad van de gemeente De Wolden.

“Albert heeft de afgelopen jaren bewezen het gedachtengoed van D66 uitstekend te kunnen vertalen naar de gemeentelijke politiek” zo verklaarde Frans Marechal, voorzitter van het bestuur. Hij is blij dat Albert wil aanblijven en met al zijn ervaring continuïteit kan bieden aan hetgeen D66 de afgelopen jaren heeft ingebracht in de lokale politiek en wil bijdragen aan het realiseren van onze ambities, zoals verwoord in het binnenkort te verschijnen verkiezingsprogramma.

Tweede kandidaat op de lijst van D66 is Erinn Vroom, een jongedame die zich vol energie wil inzetten om het verkiezingsprogramma van D66 te realiseren. Als lid van Jongerenraad De Wolden (een initiatief van D66 De Wolden) heeft zij al ervaring kunnen opdoen met de lokale politiek.

Uitgaande van ons optimisme dat wij met minimaal twee zetels in de raad komen is de combinatie van de ruime ervaring van Albert en het jeugdig enthousiasme van Erinn een uitstekende basis voor een sterke fractie van D66 in de gemeenteraad van De Wolden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.