Wil jij je tuin groener maken? Vraag dan nu subsidie aan

Staat jouw tuin vol water als er een bui valt? Of is het er in de zomer soms zo heet dat je er niet meer kunt zitten? Vaak helpt het als je je tuin groener maakt: groen kan water beter verwerken en het zorgt voor verkoeling op hete dagen.

Bovendien trekken groene tuinen bijvoorbeeld vlinders en vogels aan. Je kunt nu subsidie aanvragen om je tuin aan te passen. Wil je bijvoorbeeld tegels vervangen door planten of gras? Overweeg je een groen dak of wil je meer groen in de tuin? Kijk dan eens op www.subsidieaanvragen.nl/dewolden naar de mogelijkheden. Wie weet geniet jij binnenkort van een nog fijnere tuin!

Waar kun je subsidie voor aanvragen?
Wil je je tuin aanpakken? Vanaf 1 maart kun je subsidie aanvragen voor het vervangen van stenen door groen, het afkoppelen van regenwater zodat je het water kunt gebruiken, voor een regenton, een groen dak of groene gevel of voor het planten van een boom. Je kunt het werk hiervoor zelf doen of laten uitvoeren door een hovenier.

Subsidie snel en simpel aanvragen
Je kunt je subsidie makkelijk en snel aanvragen via www.subsidieaanvragen.nl/dewolden. Na een eerste beoordeling weet je hoeveel subsidie er gereserveerd wordt voor je plannen. Je kunt dan aan de slag. Als je klaar bent, stuur je foto’s van het resultaat. Na een check en goedkeuring, ontvang je vervolgens de subsidie.

Helpdesk
Heb je vragen over wat je kunt doen of over het aanvragen van de subsidie? Dan kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur terecht bij de helpdesk van www.subsidieaanvragen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.