Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke kampweek meemaken?

Met een grote speurtocht, een zeskamp, veel leuke en nieuwe bosspelletjes en een bonte avond! En natuurlijk ook een aantal populaire bekende activiteiten, zoals de picknick, stratego en de griezeltocht voor de oudsten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan een kerkdienst en Bijbelverhalen.
Wij gaan van zaterdag 22 juli tot en met donderdag 27 juli naar een leuke en gezellige kampeerboerderij in Meppen. Heb je zin om mee te gaan, ben je 7 jaar of ouder en zit je nog op de basisschool, overleg dan direct met je ouders of je mee mag!!!

Voor je ouders hier nog wat meer informatie:
Deze kampweek is een initiatief van de evangelisatiecommissie van de Gereformeerde kerk in Berghuizen. Deze kampweek wordt al voor de 50ste keer gehouden, ieder jaar weer onder leiding van enthousiaste vrijwilligers in de leeftijd van 18 t/m 35 jaar. De kosten voor het kamp zijn 90 euro per kind en 80 euro voor elk volgend kind uit hetzelfde gezin.

Weet u nu al zeker dat uw kind het ontzettend leuk vindt om mee te gaan en u vindt het geen probleem, meld uw kind dan direct aan met het aanmeldingsformulier op de achterzijde van deze flyer. Het adres staat al voorgedrukt op de kaart.

Wilt u uw kind wel aanmelden, maar vindt u de papierrompslomp maar niets, mail dan naar: kampweek@gmail.com. Vergeet niet alle gegevens die op het aanmeldingsformulier gevraagd worden in deze mail door te geven. Zodra de aanmelding binnen is, krijgt u een kampbrief thuisgestuurd / gemaild met alle aanvullende informatie. Mocht u binnen 1 week na aanmelding nog geen kampbrief hebben ontvangen, neem dan contact op met Linda via bovenstaand mailadres. Er kan dan wellicht iets mis zijn gegaan met de verwerking van de aanmelding!

Let op: Uw aanmelding moet binnen zijn voor zaterdag 24 juni 2017!!

Vragen? Even bellen met Linda Nijmeijer: 06-53415788
Roselie Heuvelman: 06-27534705
Jan Willem Krale: 06-40256413