Winnaars kassabonnenactie

Zaterdag 16 januari werden de winnaars van de kassabonnenactie van de afgelopen twee weken bekend gemaakt. Egbert Vrieling heeft een boodschappenpakket gewonnen van Coop Koetsier. Alida Rooze en de familie Wiggeman (Havelte) zijn de gelukkige winnaars van een koffiepakket twv €25,- aangeboden door Koffievoordeel. Het wijnpakket van dorpshuis Buddingehof gaat naar M. de Jong en het levensmiddelenpakket van bouwbedrijf Bert Otten gaat naar W. Hendriks. Allemaal gefeliciteerd.

De kassabonnenactie wordt mede mogelijk gemaakt door aannemer Roelofs en de Ruinerwoldse Handelsvereniging. Tijdens de herinrichting van Dijkhuizen stellen zij elke week twee prijzen twv €50,- beschikbaar voor het winkelend publiek in Ruinerwold. De actie duurt maar liefst tien weken.

Het enige wat je hoeft te doen is je naam, adres en telefoonnummer op de kassabon te vermelden en deze in een daarvoor bestemde bus bij de ondernemers in Ruinerwold te deponeren. Elke zaterdag worden de kassabonnen verzameld en twee winnaars bekend gemaakt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.