Winnaars mooiste kersthuis/tuin bekend

Wie heeft er het mooiste kersthuis/tuin in De Wolden. Het was lastig kiezen, omdat we het in deze tijden van inflatie en hoge energiekosten niet juist vonden om een wedstrijd voor de meest uitbundige en grootse verlichting te organiseren.

Daarom is dit besloten om het dit keer in een andere vorm te gieten. wie heeft de meest ingetogen kersttuin in de Wolden? Dus niet wie is het meest uitbundig maar wie is het meest origineel, grappig en creatief met zo weinig mogelijk middelen. En daar naar gekeken komen we tot de conclusie dat Kersthuis aan de Postweg in De Wijk van Gebke Klarenberg hier aan voldoet. ‘Een origineel idee met zowel slingers als ballen, verlichting op de tijdklok en vogelvriendelijk. De eerste plaats dus en eeuwige roem.

De tweede prijs gaat naar de familie Smit. Zeg nu zelf, wie heeft de Kerstboom thuis op de kop hangen! Daar is over nagedacht. En dat kan alleen in Veeningen! Van harte gefeliciteerd. Eeuwige roem is jullie deel.

De derde prijs gaat naar: Alidia en Roelof Jonker, woonachtig te Oosteinde. Want deze is echt prachtig. Niet voor niets, ook het mooiste Kersthuis van Oosteinde. En volkomen terecht. Ook onze complimenten. Maar toch: ‘Niet echt ingetogen maar alles is led. Het verbruik is in totaal 240 watt dus dat valt mee’ zo laat Alidia weten.

Allemaal van harte gefeliciteerd. En iedereen alvast fijne feestdagen gewenst namens Mike Cremers en Benny spin, organisatie Mooiste Kersthuis/tuin in De Wolden. Alles bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.