Bestuur Zomerfeest Ruinerwold is er klaar voor

Ruinerwold gaat feest vieren van 5 tot 9 september. Woensdagmiddag vanaf 15.00 uur presenteren Ruinerwoldse ondernemers zich in de feesttent. Onder het motto ‘Snuien en Snaaien’ laten ze zien wat ze allemaal te bieden hebben. Om 19.00 uur zal het zomerfeest officieel geopend worden door voorzitter Martin Scheper. Daarna is er voor de kinderen uit het dorp een ballonnenwedstrijd. De avond wordt afgesloten met een vuurwerkshow verzorgd door Reinders Vuurwerk. De traditionele kaartavond staat gepland op donderdag. Op de kermis is deze dag een zgn. eurodag. Alle attracties kosten dan een euro. Voor de groepen 1 tot 4 is er vrijdagmorgen een kinderprogramma. De groepen 5 tot 8 hebben ’s middags een sport en spelmiddag.

Vrijdagavond wordt er voor de eerste keer een spectaculaire ‘Sensation White’ gehouden in de feesttent. Dit dancefeest wordt compleet verzorgd met een adembenemende lichtshow en beeldsensatie op grote videoschermen, door de Dj’s van ‘The Ultimate event Experience’. De organisatie benadrukt dat hier niet alleen maar house muziek wordt gedraaid, maar ook actuele, goede en gezellige Top 40 dansmuziek. Om het thema in ere te houden ziet de feestcommissie bezoekers graag in witte kleding verschijnen. De traditionele optocht vindt weer op zaterdagmorgen plaats. Het bestuur van Stichting Zomerfeest Ruinerwold is trots op de hoge kwaliteit hiervan. Het opstellen van de wagens is om 09.00 uur. De Start is om 10.30 uur. De prijsuitreiking is na afloop in de feesttent. Waar DJ Bart zorgt voor gezellige muziek.

Zaterdagavond vanaf 20.30 staat de grote feestavond gepland m.m.v. Glamourama. Het stralende middelpunt van dit 12-koppen tellende muzikale feestbeest zijn de vier zangeressen Met hun aanstekelijke zang- en danspartijen razen ze als wilde amazones over het podium en slingeren met ‘n subtiele knipoog de ene na de andere hit de zaal in: klassiekers die iedereen kent en die eigenlijk een beetje ‘not done’ zijn.

Op zondagmorgen zal er weer een kerkdienst gehouden worden in de feesttent. De aanvang van de dienst is om 10.00 uur. Zondagmiddag om 15.00 uur begint de playbackshow. Daarna zal DJ Arend Nijland het feest op zijn eigen bekende welbekende wijze afsluiten. Alle artiesten zijn weer geboekt bij artiestenbureau Bemo Entertainment in De Wijk. Tijdens het feest is er kermis op het evenemententerrein. Meer informatie www.zomerfeestruinerwold.nl

Eén gedachte over “Bestuur Zomerfeest Ruinerwold is er klaar voor

  • 3 september 2012 om 19:23
    Permalink

    gezellige top-40 muziek op een sensation white party??????? geloof niet dat de organisatie het helemaal begrijpt!!!!!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.