Zomertrainingen 2023 voor kinderen en volwassenen

Ook dit jaar organiseert LoopGroep Ruinerwold (LGR’88) weer zomertrainingen voor niet-leden onder deskundige hardloopbegeleiding. Desgewenst kan deelname aan de Dijkhuizenrun op zaterdag 2 september 2023 als doel gesteld worden. De trainingen zijn wekelijks op de woensdagavonden en starten op 21 juni en de laatste training is op 30 augustus.

Voor de sportieve kinderen van 7 tot en met 13 jaar is de training van 18.00 tot 18.45 uur op het korfbalveld. Enkele trainingen vinden plaats in het natuurgebied van Havelte waar we met de bus naar toe gaan. Wil je kennismaken met de hardloopsport al dan niet samen met vriendjes of vriendinnetjes? Of je conditie op peil houden tijdens de zomerstop van jouw ‘normale’ sport, bijvoorbeeld voetbal of korfbal? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@lgr88.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer. Het kost €10. Dat kun je meenemen naar de training.

Voor de beginnende volwassenen starten we om 19.00 uur voor het oude gemeentehuis bij de rotonde. Ook hiervoor geldt dat enkele trainingen in de natuur van Havelte zullen plaatsvinden. Inlopen doe je met alle LGR’ers en daarna krijg je eventueel opdrachten op je eigen niveau. Als je de smaak te pakken hebt gekregen kun je daarna ook ‘gewoon’ lid worden. De kosten zijn ook €10. Dat kun je meenemen naar de training. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar info@lgr88.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer.
Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door SportDrenthe via het Sportakkoord Ruinerwold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.